Noticias

Publicada el día 15/07/2020
Compromís Alcoi proposa bonificacions per parar el creixement de l’atur a Alcoi

Bonificacions municipals de la quota de SS els primers mesos de contractació, conversió en fixes o d’autònoms de nova creació.

Compromís ha presentat aquesta vesprada en la mesa de reconstrucció propostes encaminades a afavorir la creació, instal·lació i manteniment a la nostra ciutat de llocs de faena i creació de contractes fixes per als actuals treballadors eventuals.

Les ajudes tenen dues finalitats, mantindre llocs de faena i fomentar-ne la creació de nous. En el cas de retindre i assolir llocs de faena en les empreses establides a la nostra ciutat i amb problemes després de la COVID19, la subvenció municipal anirà a cobrir la despesa de la SS dels tres primers mesos, amb la condició de mantindre aquest treballador un mínim de 6 mesos. Igualment ocorre amb els canvis de contracte d'eventual a fixe i amb noves contractacions, especialment de persones de grups amb major incidència d’atur, com joves de menys de 25, majors de 55 anys o dones a totes les franges d’edat....

Per altra banda per fomentar la creació de nous llocs de faena, es proposa per a treballadors que estiguen a l’atur, que decideixen optar per l’autoocupació i/o amb treballadors al seu càrrec, unes bonificacions també de la quota de la SS pròpia i dels treballadors fins a un màxim de 3.

Compromís pensem que és fonamental les polítiques encaminades a la fixació de la faena a la nostra comarca.