Compromís

Está en: Ayuntamiento > Corporación > null > null

Compromís Alcoi ompli la sala de plens de banderes lgtbiq+

Publicada el día 16/07/2020
Bandera arco iris colectivo LGTBI|Bandera arc de Sant Martí col·lectiu LGTBI

La regidora Elisa Guillem declara «A Compromís, tenim clar que els drets humans del col·lectiu s'han de complir, i així ho anem treballant des de fa dècades a Compromís»

Compromís presenta al ple una moció conjunta amb PSOE i Podem en la que coincidint amb la setmana de l’orgull LGTBI+, en la que es pretén recolzar institucionalment els drets del col·lectiu, l’assistència pública per lluitar contra agressions i retallades dels seus drets i la formació de cossos de seguretat enfront de la ltbifòbia.

«Enguany a més he patit al País valencià diverses agressions Homòfobes que han estat alendades per la ultradreta espanyolista. Aquest repunt de l’homofòbia l'hem de combatre amb educació, amb implantació de la llei valenciana LGTBI, que és una de les més avançades de l’estat, i mesures de visibilització del col·lectiu» declara la regidora Elisa Guillem.

A més Compromís davant de la por instal·lada en certs ajuntaments a visibilitzar la bandera de l'arc de Sant Martí, símbols de la lluita pels drets humans del col·lectiu, han decidit repartir 25 banderes per a tots els regidors. «És una pena que des de l’extrema dreta hi haja rebutjat aquest símbol de la lluita dels drets humans, i per tant la lluita de totes i tots els demòcrates»