Icono decorativo

Noticias

Publicada el día 28/07/2020

El Ayuntamiento presenta el inventario del legado de Camilo Sesto

L'Ajuntament ha presentat aquest matí en roda de premsa l'inventari complet del llegat de Camilo Sesto a Alcoi, la seua ciutat natal, després de l'acord entre el marmessor testamentari, el fill de l'artista, Camilo Blanes Ornelas i l'Ajuntament. L'inventari compta amb un total de 794 peces, una quantitat molt important d'objectes de gran valor artístic i patrimonial que Camilo Sesto volia que estigueren a Alcoi, exposats en un museu dedicat a aquesta figura universal i única de la música.

Sobre el llegat d'aquest fill predilecte de la ciutat, l'alcalde, Toni Francés ha declarat que "és tanta la generositat de l'hereu de Camilo Sesto que el llegat continua obert, i que en un futur fins i tot es podria incrementar si apareixen nous elements atractius per al futur museu augmentant una col·lecció ja de per si, molt potent".

A partir d'ara, i ja conegut l'abast del llegat, l'Ajuntament encarregarà el projecte del museu a una empresa especialitzada, amb la intenció que estiga ultimat a la fi de l'any 2020, per a iniciar en 2021 la construcció d'aquest museu, un lloc de culte a l'altura de l'artista, esperat i desitjat per moltes persones admiradores de Camilo Sesto a tot el món.

El vídeo complet de la roda de premsa podeu consultar-lo ací https://www.youtube.com/watch?v=LYp0YljNEzU

Icono decorativo
foto_legado

Hay un total de 794 piezas