Saltar al contenido CASTELLANO - VALENCIÀ

Buscador rápido

Redes sociales

Banners Portada

Noticias

Horaris Betlem de Tirisiti 2017-2018

17/11/2016 - Cultura

CAMPAÑA PARA TODOS LOS PÚBLICOS.

TIRISITI

Visites concertades escolars al Betlem de Tirisiti

14/10/2016 - Cultura

Ja podeu descarregar la fitxa de soll·licitud de visita concertada al Beltem de Tirisiti 

Tirisiti Movember 2015

Tirisiti #Movember

23/11/2015 - Cultura

Tirisiti és divertit, però, també una mica malfaener, irreverent i descarat, però ningú pot negar-li la seva solidaritat envers els altres.

Així ho ve demostrant la seves col·laboracions, com ara: la Campanya de recollida d'aliments de Tirisiti Solidari en col·laboració amb l'Economat de Càrites Alcoi i el Globus Solidari en col·laboració amb AIN (Associació per la Integració del Xiquet).

Abans de començar les representacions, Tirisiti ha decidit deixar-se bigoti per unir-se i donar suport a la campanya ‪#‎MovemberAlcoi‬ i animar-vos a passar per La Barbería Alcoy i fer el vostre donatiu per a la investigació del Càncer de Pròstata.

Tirisiti ens visitarà també els dissabtes de desembre

18/11/2015 - Cultura

S’ha presentat la campanya ‘Alcoi, ciutat del Nadal’ on destaca com principal novetat les representacions del Betlem de Tirisiti que tindran lloc els dissabtes 5, 12 i 19 del mes de desembre. Les entrades ja han eixit a la venda.

Clásico, el torero del Tirisiti

22/10/2015 - Cultura

Guillermo Pérez en fa un interessant recorregut per la vida i gestes de Clásico el famós torero alcoià, nascut a Ibi, a qui cada any ret homenatge el Tirisiti

http://www.tipografialamoderna.com/la_memoria/clasico-el-torero-alcoia-retrat-duna-epoca/

Tirisiti hui ha fet un nou amic

14/10/2015 - Cultura

Tirisiti hoy ha hecho un nuevo amigo títere: KISSU, un cachorro de lobo que ha llenado a tope el Teatre Principal con su historia y sus canciones. 

TIRISITI

Campaña Escolar 2015

05/10/2015 - Cultura

La CAMPAÑA ESCOLAR empezará el lunes 30 de noviembre y finalizará el martes 22 de diciembre. Se realizarán representaciones todos los días, excepto el 7 y 8 de diciembre, en horario y calendario escolar.

El período de reserva se abrirá el lunes 13 de octubre. Para formalizarla habrá que descargar la hoja de solicitud, rellenarla y enviarla al correo electrónico: tirisiti@teatre-principal.com.