Cultura

Banners

Noticias

El I Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la Isabel-Clara Simó ja té guanyadora

11/12/2020 - Cultura

‘Vi i veritat’ és la novel·la que ha guanyat la primera edició del Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la Isabel-Clara Simó. Així ho ha anunciat Cristina Dalfó, la filla d’aquesta il·lustre escriptora alcoiana.

 

CiclO de concIertos por la festivdad de Santa Cecilia

06/11/2020 - Cultura

Podéis descargar el programa del ciclo en formato PDF

Viu l'Estiu 2020

01/07/2020 - Cultura

Programación de activitades de verano para los meses de julio a septiembre 2020

El IVAM CADA Alcoi estrena web

22/04/2020 - Cultura

Incluye información e imágenes de todas las exposiciones y actividades. También habla del edificio y de la factoría creativa.

La web del IVAM CADA Alcoi ya está en marcha. Hasta el momento tan solo tenía los horarios, ahora tiene una completa información de este centro referencia del Arte Moderno en la Comunidad Valenciana. Se puede visitar accediendo a https://www.ivamcadaalcoi.com/ y está tanto en valenciano como en castellano.

ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS desde casa del 1 al 3 de abril.

01/04/2020 - Cultura

Teatre a casa !!! Per gentilesa de DACSA Produccions podrem veure l'obra ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS des de casa de l'1 al 3 d'abril.

Ací teniu l'enllaç https://vimeo.com/321261358

Com és sabut, aquesta setmana estava prevista la celebració de la IV MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR, amb un bon grapat de centres escolars alcoians, que han preparat durant els mesos anteriors funcions de teatre posant molta il·lusió i esforç, tal com hem vist els anys anteriors amb gran èxit d’organització i resposta per part dels centres, el professorat, els alumnes i les famílies.

La cloenda de la IV MOSTRA ESCOLAR s’havia previst per al divendres 3 d’abril, amb l’acte formal de recollida de diplomes i, com cada any, amb un espectacle professional familiar, programat per l’Àrea de Cultura d’entre aquells de més qualitat que estan de gira en el moment. Enguany l’oferta era ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS, una co-producció de Teatre Escalante-Diputació de València amb Dacsa Produccions, que s’havia estrenat al Palau de les Arts de València en 2019 i tenia l’interès afegit d’un muntatge de video-mapping molt potent per a una versió familiar del clàssic “La màquina del temps” de H.G.Wells.

Com que l’espectacle tancava gira a Alcoi, no serà possible programar-lo més endavant. Per això, s’ha acordat amb la productora oferir-lo en obert, a través de la xarxa vimeo, entre l'1 i el 3 d’abril.

Estem segurs que a través de les pantalles, serà també una bona experiència per als protagonistes més joves del teatre alcoià, acompanyats de les seues famílies, mentre esperem amb impaciència tornar a les escoles i instituts, als teatres i, per suposat, una nova MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR que serà, si cap, més important que mai per a totes i tots.

Devolución de localidades del Teatre Calderón

30/03/2020 - Cultura

Estimados usuarios y usuarias del Teatre Calderón d’Alcoi,

Ya se ha iniciado el procedimiento de devolución de las entradas de los espectáculos cancelados. Esta devolución se realizará por la misma vía que se realizó la compra.

– Devolución vía telemática, si se compró en línea a través de TicketAlcoi. En las próximas horas recibirás en tu correo electrónico las instrucciones para completar este procedimiento.

– Devolución presencial, si la compra se hizo en taquilla, una vez finalice la cuarentena.

Deseamos que muy pronto podamos volver a disfrutar de la cultura con vosotros

CONVOCATORIA DE UNA BECA PARA EL ARCHIVO Y LAS BIBLIOTECAS MUNICIPALES DE ALCOY

06/03/2020 - Cultura

El Ayuntamiento de Alcoi convoca una beca, en régimen de concurrencia competitiva, con la finalidad de la formación y especialización en las técnicas de catalogación, documentación y bibliografía, y en las tecnologías de la información y las comunicaciones aplicadas a fondo moderno y fondo antiguo, tanto en las dependencias del Archivo Municipal como en los diferentes centros bibliotecarios municipales.

El plazo de de solicitud finaliza el 1 de abril de 2020

BASES

Conciertos de exaltación de la Música Festera 2020

06/03/2020 - Cultura

Ya se puede descargar el programa de los cuatro conciertos de música fiestera que se ofrecerán durante marzo y abril de 2020

Programació Teatre Calderón Gener-Març 2020

01/01/2020 - Cultura

Ya está disponible el folleto de  programación de artes escénicas, Música y Danza en el Teatre Calderón de Alcoi del primer trimestre de 2020

Resolución del jurado de los premios LLANÇADERA 2019

26/07/2019 - Cultura

Acta de la resolución del jurado de los PREMIOS LLANÇADERA 2019