Saltar al contenido CASTELLANO - VALENCIÀ

Web Teatre Calderón

Web Teatre Principal

Venta de localitades

Lista de correo

Noticias

XXIX CONVOCATORIA BECA DE ESTUDIOS MUSICALES ANTONIO PEREZ VERDU. 2018

Convocatoria de la Beca de Estudios Musicales Antonio Pérez Verdú 2018

10/10/2018 - Cultura

Podran solicitar esta beca todas aquellas personas, que hayan finalizado los estudios de Grado Profesional de Musica, la edad maxima hasta los treinta años y que tengan una vinculacion con la ciudad, bien por motivos de nacimiento o residencia, formacion o participacion en las entidades musicales de la ciudad.

Bases

Programa d'activitats de la Festa del Nou d'Octubre

02/10/2018 - Cultura

Podeu descarregar el programa d'activitats dela festa del NOU D'OCTUBRE

Preinscipción Escola Municipal de Teatre d'Alcoi

17/09/2018 - Cultura

Formulari de preinscipció

Protecció de dades

 

Programación Teatre Calderón Octubre-Diciembre 2018

23/08/2018 - Cultura

Ya está disponible la programación de artes escénicas en el Teatre Calderón de Alcoi para los meses de octubre a diciembre, además de un avance de programación para el 2019.

PROGRAMA PDF (actualizada a 16/10/2018)

Rozalen en el Teatre Calderon el 18 de octubre

09/08/2018 - Cultura

La venta anticipada de entradas para el concierto de Rozalen del próximo 18 de octubre se realiza simultáneamente desde dos plataformas: TicketAlcoi i Mastickets.

El coste de las localidades es de 32€ platea, 28€ anfiteatro i 24€ palcos.

Nota: Cada plataforma tiene una asignación diferente de butacas.

 

II Mostra de Teatre Escolar

10/04/2018 - Cultura

La II Mostra de Teatre Escolar arriba a la ciutat d’Alcoi entre els dies 16 i 19 d'abril, enguany amb un major nombre d'espais escènics, de funcions i de centres participants. Les 18 funcions programades es duran a terme entre el Teatre Principal d'Alcoi , el Teatre Salesians D'Alcoi i el Centre Cultural Mario Silvestre Alcoi ; el nombre de sessions diàries serà de quatre: al matí a les 10.30 h i 12.15 h (a tall d'assaig per a públic general), i a les 18 h i 19.30 h, sessions en les quals es repetiran les funcions del matí (en aquest cas per a públic general).

Els centres educatius que aquest any s’adhereixen a la programació són el CIP en FP Batoi, el CPEE Tomàs Llàcer, el Col·legi Carmelites La Presentació, i el IES Pare Vitòria.

A més, cada centre podrà sol·licitar a l’Ajuntament una subvenció de 300 € per cada obra representada en concepte de despeses derivades de la representació.

La gala cloenda serà el divendres 20 d’abril a les 19 h en el Teatre Calderón Alcoi mitjançant la representació de «Caperucita. Lo que nunca se contó...» a càrrec de la companyia Teatro Teloncillo. Els alumnes participants en la Mostra disposaran d'entrades per a la Cloenda que es podran recollir al Teatre Calderon (taquilles). En cas d’haver-ne, les entrades sobrants es repartirien entre el públic general.

Programa PDF de la II Mostra de Teatre Escolar d'Alcoi

Programació de segon trimestre 2018 al Teatre Calderón

29/03/2018 - Cultura

Podeu descarregar el fullet de programació d'espectacles al Teatre Calderón que inclou l'avanç de programació de la xXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Toda la programación cultural en la nueva web TicketAlcoi

27/12/2017 - Cultura

Todas las agendas culturales tanto públicas como de entitades, colectivos y empresas se concetraran ahora en la nueva web TicketAlcoi.com donde, además, se podrán realizar la compra de les localides de los eventos que lasí lo requieran.

TicketAlcoi.com es una web que se adapta perfectamente a teléfons inteligentes i tabletas donde ha primado la usabilitat en su disseny. La nueva web es un directorio vivo del tejido cultural de la ciutat y una herramienta imprescindible para estar al día de todas las citas culturales de la ciudad.

ESJAVA

ESJAVA presenta su nuevo disco "Donde mueren los miedos"

24/11/2017 - Cultura

La banda valenciana de indie/pop ESJAVA presenta su nuevo disco "Donde mueren los miedos" en el Centre Cultural el próximo jueves 30 de noviembre.

ESJAVA está formado por Esther Ortega como cantante y teclista, Alejandro Romera Ruiz a la guitarra, Jorge Serra "Koki" al bajo y Gena Mateu a la batería. Aunque se reconocen no partidarios de las etiquetas, sus gustos personales, que van desde el pop más radiofórmula hasta el indie nacional e internacional pasando por rock clásico a bandas sonoras, se definen como indie/pop.

El grupo se forma en 2014 como evolución de grupos anteriores como Sirena de Asfalto en el caso de Esther y Alejandro, así como grupos jazz y rock en el caso de Koki y Gena.

A principios de 2015, con temas definidos y con la ayuda de Raúl Nacher como productor, grabaron su primer EP en Soniart.

Con un elaborado repertorio propio y un impecable directo nos garantizan un emocionante espectáculo.

El grup Júlia presenta el seu segon disc 'Pròxima B'

11/10/2017 - Cultura

El grup Júlia presenta al Centre Cultural el seu segon disc 'Pròxima B' el pròxim 14 d’octubre. Aquest nou treball continua amb la línia del seu dream pop del primer disc, 'Nuvolàstic' (Malatesta Records, 2015). Les cançons d’aquest nou treball s’articula a partir de cançons que, cadascuna des del seu propi univers, vertebren un disc d’electrònica i que en directe no pot fer una altra cosa sinó créixer.

Les dues artistes, Estela Tormo i Lídia Vila són el nucli de Júlia i amb la seua proposta de construir amb exuberància des de l’austeritat van construint nous treballs i nous sons. En aquest segon treball, 'Pròxima B', el seu so ve acompanyat de la mà del productor Javier Vicente, Carasueño

ALCOI 9 octubre 2017

Programación del 9 de Octubre 2017

29/09/2017 - Cultura

Ya se ha presentado el programa de actividades alrededor de la fiesta del 9 d'Octubre 2017. Podéis descargarlo aquí

Comença la Mostra de Teatre Escolar d'Alcoi 2017

28/03/2017 - Cultura

'El monstre rosa', del col·legi Horta Major, obrirà aquest dilluns 3 d'abril la primera mostra de Teatre Escolar d'Alcoi. I a partir d'ahi, tot un seguit d'obres, fins a un total de 17, per part d'11 col·legis de la ciutat i l'escola municipal de teatre. Quatre intensos dies d'activitat teatral, on els xiquets seran actors però també consumidors de cultura.