Cultura

Está en: Áreas > Cultura > Área de cultura > Noticias

El I Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la Isabel-Clara Simó ya tiene ganadora

Publicada el día 11/12/2020
Premi ciutat d'Alcoi de novel-la Isabel Clara Simó

‘Vi i veritat’ es la novela que ha ganado la primera edición del Premi Ciutat d’Alcoi de Novel·la Isabel-Clara Simó. Así lo ha anunciado Cristina Dalfó, la hija de esya ilustre escritora alcoyana.

Natalia Gisbert Abad, psicòloga i metgessa, autora de l’obra guanyadora, ha confessat que és la seua primera novel·la, i ha explicat que tracta sobre l’assassinat d’un home poderós i sobre el segrest de la seua filla.

Gisbert ha reconegut que escriu des dels 9 anys i que el seu somni seria viure de l’escriptura, encara que és molt feliç al seu treball en el món de la sanitat, així que continuarà compaginant les seues dos passions.

Cristina Dalfó, encarregada d’anunciar a la guanyadora, ha desitjat a Natalia Gisbert “una carrera tan prolífica com la de ma mare”.

Des de l’organització d’aquest primer certamen literari, Llúcia Martín ha volgut destacar la qualitat de les 15 obres que es van presentar en aquesta edició inaugural, i ha confessat que el jurat format per Carles Cortés Orts, Mª Àngels Francés i la mateixa Martín, ha tingut una tasca complicada a l’hora de triar al guanyador. “Estem molt contents perquè la narrativa en valencià està molt viva”, ha assenyalat Llúcia Martín.

I-Premi-Novella-Isabel-Clara-Simo